Przepis iście banalny, ale za to jak smakuje na kanapkach... Pycha !
Składniki :
* 4 jajka,
* 2 łyżki majonezu,
* garść szczypiorku,
* sól,
* pieprz,
Przygotowanie :
Jajka ugotować na twardo, dobrze ostudzić, obrać ze skorupek a następnie posiekać w drobną kosteczkę ( można je dodatkowo rozdrobnić widelcem).
Do jajek dodać majonez, dużą szczyptę soli, pieprz i pokrojony drobno szczypiorek.
Wszystko dobrze wymieszać.
kocham dodatek szczypiorku do potraw jajecznych - komponuje się po prostu IDEALNIE.
OdpowiedzUsuńmniam,uwielbiam paste jajecznaaaaa
OdpowiedzUsuńUwielbiam pastę jajeczną ale jeszcze nie robiłam z dodatkiem szczypiorku, muszę wypróbować:)
OdpowiedzUsuńPolecam ! Szczypior idealnie tam pasuje ! (:
OdpowiedzUsuń