12 października 2012

Pasta jajeczna.

Przepis iście banalny, ale za to  jak smakuje na kanapkach... Pycha ! 


Składniki :

* 4 jajka, 
* 2 łyżki majonezu, 
* garść szczypiorku, 
* sól, 
* pieprz, 

Przygotowanie :

Jajka ugotować na twardo, dobrze ostudzić, obrać ze skorupek a następnie posiekać w drobną kosteczkę ( można je dodatkowo rozdrobnić widelcem). 

Do jajek  dodać majonez, dużą szczyptę soli, pieprz i  pokrojony  drobno szczypiorek.
Wszystko dobrze wymieszać. 



4 komentarze:

  1. kocham dodatek szczypiorku do potraw jajecznych - komponuje się po prostu IDEALNIE.

    OdpowiedzUsuń
  2. mniam,uwielbiam paste jajecznaaaaa

    OdpowiedzUsuń
  3. Uwielbiam pastę jajeczną ale jeszcze nie robiłam z dodatkiem szczypiorku, muszę wypróbować:)

    OdpowiedzUsuń
  4. Polecam ! Szczypior idealnie tam pasuje ! (:

    OdpowiedzUsuń

Dziękuje za odwiedziny i komentarze :)

Follow Us

Cook'd it!