
Tosty z jajkiem na twardo to idealny początek dnia ( no i może z kawą :P ). Nie zabierają aż tak dużo czasu co na przykład naleśniki, do tego są syte i dadzą Wam energię na resztę poranka :D
Do you remember french toast with nutella? Today toast as well, but not that sweet ;)
Toast with hard boiled egg is perfect start of the day ( with coffee maybe :P). Don't take up so much time as pancakes for example,are sated and will give you energy for the rest of the morning :D
Składniki :
* 2 kromki ulubionego chleba ( u mnie pełnoziarniste z 6cioma ziarnami ),
* 1 jajko,
* 1 łyżka masła / oleju,
* 1 łyżka kremowego serka,
* 1 jajko ugotowane na twardo,
* 1 łyżka posiekanego szczypioru,
* sól, pieprz,
Ingredients:
* 2 slices of your favorite bread (my was wholemeal with 6 grains),
* 1 egg,
* 1 tbsp butter / oil,
* 1 tbsp cream cheese,
* 1 hard-boiled egg,
* 1 tbsp chopped chives,
* Salt, pepper,
Przygotowanie :
Na patelni rozgrzej łyżkę masła lub oliwy.
Jajko roztrzep na talerzyku.
Kromki chleba obtocz w jajku i smaż na złoty kolor (przez około 3 minuty z każdej strony).
Posmaruj kremowym serkiem, ułóż jajko pokrojone w plasterki, posyp szczypiorem, przypraw solą i pieprzem, przykryj drugą kromką i gotowe* !
* możesz dodatkowo posmarować majonezem ;)
Preparation:
On pan heat tbsp of butter or olive oil.
Beat egg on plate.
Slices of bread dredge in egg and fry until golden brown (about 3 minutes on each side).
Spreadwith cream cheese, put sliced egg, sprinkle with chives, season with salt and pepper, cover with secod bread slice - ready* !
* you can also spred with a little bit of mayo ;)
On pan heat tbsp of butter or olive oil.
Beat egg on plate.
Slices of bread dredge in egg and fry until golden brown (about 3 minutes on each side).
Spreadwith cream cheese, put sliced egg, sprinkle with chives, season with salt and pepper, cover with secod bread slice - ready* !
* you can also spred with a little bit of mayo ;)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Dziękuje za odwiedziny i komentarze :)