Wczoraj na blogu pojawił się przepis na pyszne burrito... 8 porcji! a nas do jedzenia jest tylko dwoje :) Tak więc z pozostałego po obiedzie farszu zrobiłam ekspresowe chili con carne i mieliśmy obiad na drugi dzień w 15 minut :)
Yesterday on blog has appeared recipe for a delicious burrito ... 8 servings! and only two of us to eat :) So I made chili con carne from leftover burrito filling and we had lunch on the second day in just 15 minutes :)
Składniki :
* ryż dla dwóch osób,
* 1 mała puszka kukurydzy,
* duża szczypta chili w proszku,
* kilka łyżek wody,
* połowa farszu do burrito z tego przepisu,
Ingredients:
* rice for two persons,
* 1 small can of corn,
* large pinch of chili powder,
* a few tbsp of water,
* Half of the burrito filling from this recipe,
Przygotowanie :
Ryż ugotuj w osolonej wodzie wg. wskazówek na opakowaniu.
W między czasie zagrzej farsz do burito razem z kilkoma łyżkami wody ( potrzebujemy usyskać konsystencje sosu), dodaj chili po smaku i odsączoną kukurydzę.
Całość chwilkę pogotuj.
Podawaj z ryżem :)
Preparation:
Cook rice in salted water according to to package directions.
In the meantime warm burrito stuffing with a few tablespoons of water (we need consistency of the sauce), add the chilli powder to taste and drained sweetcorn.
Simmer for a while.
Serve with rice :)
smaczne danie:)
OdpowiedzUsuń