Przygotowanie tych roladek jest bardzo proste a efekt jest pyszny :)
Jarmuż możesz zastąpić szpinakiem ( trzeba go dać trochę więcej ).
This is one of those dishes that taste better than look.
The preparation of the rolls is very simple and the result is delicious :)
Kale can be replace by spinach (you have to use a little bit more).
Składniki :
* 2 piersi kurczaka,
* sol, pieprz,
* 100 g jarmużu,
* kilka kostek sera feta,
Ingredients:
* 2 chicken breasts,
* Salt, pepper,
* 100 g kale,
* a few cubes of feta cheese,
Umyty jarmuż wrzuć do solonego wrzątku i gotuj przez 10 minut, odcedź i przelej zimną wodą.
Ostudzony jarmuż posiekaj, dodaj ser feta i przypraw pieprzem, zmieszaj.
Piersi umyj, osusz i natnij wzdłuż prawie do końca, rozłóż i delikatnie rozbij.
Na każdą pierś ułóż połowę farszu i zawiń dość ścisło.
Roladki owiń w folię spożywczą, złap za końce i zakręć żeby ciasno się zawinęły i ładnie uformowały.
Tak zapakowane roladki wrzuć do wrzątku na 15 minut.
Ugotowane mięso wyjmij z foli i przełóż na chwilkę do nagrzanego do 180 stopni piekarnika aby się lekko zrumieniły.
Pokrój w plastry i podawaj.
U mnie z ubitymi ziemniakami i surówką.
Smacznego.
Preparation:
Washed kale put into salted boiling water and cook for 10 minutes, drain and pour cold water.
Cooled chop kale, add the feta cheese and season with pepper, mix.
Wash chicken breast, dry and cut the along almost to the end, unfold and gently smash.
For each breast put half of the stuffing and wrap quite strong.
Wrap rolls in cling film, hold the ends and tighten so tightly wrapped up and nicely formed.
Packed rolls bags put into boiling water and simmer for 15 minutes.
Remove the foil and place for a while in the preheated to 180 degrees oven to slightly golden.
Cut into slices and serve.
I served with mashed potatoes and salad.
Enjoy your meal.
Właśnie je zrobiłam dzisiaj i wyszły pyszne ^^
OdpowiedzUsuń